Қой табынының сандық және сапалық құрлымы
Мазмұны
Кіріспе
Әдебиетке шолу.
Шаруашылықтың қысқаша сипаттамасы.
Арнайы бөлім.
а. Зерттеу орны мәліметтер және әдістемелер.
б. Қой табынының сандық және сапалық құрлымы.
в. Тірілей салмағы.
г. Жүн өнімділігі.
Зертеулер нәтижесінің экономикалық негіздері.
Еңбекті қорғау
Табиғатты қорғау
Тұжырымдар
8. Пайдаланылған әдебиеттер тізімі
Қой өсіру саласы мал шаруашылығының қазақстандығы негізгі салаларының бірі
Сүтті ешкі тұқымдары
Қазақтың қылшық жүнді құйрықты қой тұқымының онтогенезде дамуы
Өндірістік балық түрлерінің популяциялық жағдайы
Құрғақ жүн талшықтарының салмағы
Асыл тұқымды бұқалардың табынын толықтыратын таналарды азықтандыру
Типтік жобадағы мал кешендері, зоогигиеналық талаптары
Қой тұқымын асылдандыру жұмысын жоспарлау
Симментал тұқымына жататын сиырлардың асыл тұқымы және өнімдік көрсеткіштері
Сүтті бағыттағы ірі қара малын өсіру, асылдандыру ерекшеліктері