Дипломдық жұмыста қолданылған нормативтік құжаттар, терминдер мен анықтамлар
Мазмұны
Кіріспе 7
1. Әдебиетке шолу 8
1.1 Сыра пісіру кешенінің даму тенденциясы 8
1.2 Өнімді сертификаттаудан - өндірісті сертификаттауға 10
1.3 Сыра пісірудегі сапа 12
2. Негізгі бөлім. 13
2.1. Зерттеу әдістемесі және материалдар 13
2.1.1. ААҚ 1 Алматы сыра заводының мінездемесі 14
2.1.2. Зерттеу өткізудің методикасы 14
3. Арнайы бөлім. 20
3.1. Дипломдық жұмыста қолданылған нормативтік құжаттар, терминдер мен анықтамлар. 20
3.2. Сыра өндіруде қолданылатын қосалқы мтериалдар мен шикізат. 22
3.3 Сыра өндірудің технологиялық процесі. 25
3.4 Тағамдық құндылығы 27
4. Сыра сапасын бақылау 29
4.1. Органолептикалық көрсеткіш 29
4.2. Сыраның физико-химиялық көрсеткіштері 30
4.3. Токсикалық элементтер 32
4.4 Микробиологиялық көрсеткіштер 32
5. Сыра ақаулары 33
6. Сыраны құйу, упаковкалау, маркирокалау, тасымалдау және сақтау 35
7. Экономикалық тиімділігі 39
8. Еңбекті қорғау 40
9. Қорытынды мен ұсыныстар 44
Қолданылған әдебиеттер тізімі
Сыра пісірудегі сапа
«Су ресурстары қызметі» ЖШС-ң құжат айналымын автоматтандыру
Дайындайтын сиыр сүтіне үйлестірілген гост стандартының ерекшеліктері
Мұнай газ саласындағы мәтіндердің техникалық аудармасы
Қаржы - экономикалық мәтіндердің ағылшын тілінен қазақ тіліне аудару ерекшеліктері
Ірі қара малдың еті мемлекеттік жаңа стандарт жобасын халықаралық стандарт талаптарымен сәйкестендіру
Онлайн оқыту жүйелеріне шолу
Қазақстан Республикасының бухгалтерлік есеп және аудитінің ұлттық жүйесінің қалыптасуы мен дамуы
ЗАҢ МӘТІНДЕРІНІҢ АҒЫЛШЫН ТІЛІНЕН ҚАЗАҚ ТІЛІНЕ АУДАРУ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ
Жылжымайтын мүлікті бағалау тәсілдері