Өндірістердегі сапа менеджменті және сапа мәселелері
ЖОСПАР
КІРІСПЕ .………………………………………………………………………………
Тақырып бойынша ақпараттық шолу………………………………..
Қант саласының жағдайы туралы мәлімет…………………….
Өндірістердегі сапа менеджменті және сапа мәселелері……..
НЕГІЗГІ БӨЛІМ ……………………………………………………………………
Нормативтік құжаттар ………………………………………………………
Әдістемелер мен материалдар ……………………………………………..
«Алматы-қант» ААҚ сипаттамасы ………………………………………..
Сапа жүйесін енгізу және құрастыру әдістері …………………………
«Алматы-қант» ААҚ қант өндіру технологиясы ………………..
Экономикалық тиімділік ………………………………………………………….
Қортынды және ұсыныстар …………………………………………………
Еңбек қорғау ……………………………………………………………………
Қолданылған әдебиеттер тізімі ………………………………………………..
Қосымшалар
Тіршілік әрекеті қауіпсіздігі мен қоршаған ортаны қорғау салаларындағы сапамен басқару
Білім беру экономиканың бәсекеге қабілеттілік факторы ретінде
Тұтынушылармен байланысты үрдістер
Сапа менеджментінің принциптері
Қазцинк компаниясының жалпы сипаттамасы
Сапа менеджменті жүйесінің әзірленген бағдарламасын енгізу
Мотивацияның мазмұнды теориялары
2009 Сапа менеджменті жүйелерін сертификаттау
Менеджмент жүйелері
Сапаны басқару концепциясы