Қызылорда филиалының «ҰССО»да сертификатталған тағамдарын бірдейлігін анықтау Технологиясы және оған қажетті
Мазмұны
Кіріспе 1
Әдебиетке шолу. 2
2 Негізгі бөлім 5
2.1. Қызылорда филиалының «ААҚ» Ұлттық экспертиза және сертификаттау орталығының сипаттамасы. 5
2.2 Диплом жұмысын орындау әдістемелігі. 11
2.3 Қызылорда филиалының «ҰССО»-да ет тағамдарын сертификаттау ережесі. 12
2.4 Қызылорда филиалының «ҰССО»-да сертификатталған тағамдарын бірдейлігін анықтау. Технологиясы және оған қажетті
нормалық құжаттар. 16
2.5 Ет тағамдарын дайындауға арналған мал еттерінің сапасына қойылатын стандарт талаптары. 26
3. Қорытынды. 49
4. Еңбекті қорғау. 50
5. Қызылорда филиалының «ҰССО»-дағы сынақ лабороториясында сынақ өткізудің экономикалық тиімділігі
Үлгі алу тәсілінің нормалық құжаттар
Шай өнімдерін сертификаттау және сапасын бағалау
Сертификаттау мақсатында сынауларды өткізу
Сүт өнімдерінің оның ішінде ірімшік өнімінің сапа элементтеріне талдау жүргізу
Сынау зертханасы жағдайында өнімнің сапасын талдау
Кәсіпорын еңбек өнімділігін жоғарылату мақсаты мен еңбекақыны өсіру шаралары
АҚ «ҰССО» сынау лабораториясында өнімнің сапасын талдау
Өлшеу құралдарын калибрлеу
“ҰССО” жағдайында құрлыс материялдарының сапасын талдау
Тексеру және кәсіпорынды бағалау