Диплом жұмысын орындау әдістемесі Смакта шығарылатын өнімдердің сертификаты үшін қажетті құжаттардың ізімі
ЖОСПАР
2. Әдебиетке шолу. Тағам өнімдерін стандарттау мен сертификаттаудан ұлттың денсаулығына дейін. 1
3. Негізі бөлім. 3.1 Фуд Мастер компаниясы «Есік» сүт зауатының Қызмет парағы. 7
Нарыққа шығу. Фуд Мастер компаниясы «Есік» сүт зауытының өнімдерін сату 11
3.2 Диплом жұмысын орындау әдістемесі. Смакта шығарылатын өнімдердің сертификаты үшін қажетті құжаттардың ізімі. 15
3.3. Сүт өнiмдерiн сертификаттау тәртiбi 19
3.4. ФудМастер компаниясының “Есік сүт зауытының өнімдерін сертификаттау” 32
Еңбек қорғау 40
Қолданылған әдебиеттер
Фуд Мастер компниясы Есік сүт зауатын шикізатпен қамтамасыздандыру
Стандарттау, метрология және сәйкестікті растау жұмыстарын жүргізуде негізге алынатын техникалық заңнамалар
Сертификаттау жөніндегі орган
Шай өнімдерін сертификаттау және сапасын бағалау
Сертификаттаудың құқықтық негіздері
Сертификаттау туралы түсінік
Үлгі алу тәсілінің нормалық құжаттар
Республикасының сертификаттау жүйесі
ИСО халықаралық стандарттары
Сертификаттаудың түрлі сұлбалары. Артыкшылыктары мен кемшіліктері