Сапа менеджмент принциптерін пайдалану
Мазмұны
Кіріспе.........................................................................................................................3
1. Жалпы жағдай ........................................................................................................4
1.1. Үрдісті жақындау................................................................................................4
1.2. ИСО 9001 мен байланыс.....................................................................................4
2. Нормативті сілтемелер...........................................................................................5
3. Терминдер мен анықтамалар.................................................................................5
4. Сапа менеджмент жүйесі.......................................................................... ............5
4.1. Сапа менеджменті және үрдісі ..........................................................................5
4.2. Құжаттама ...........................................................................................................6
4.3. Сапа менеджмент принциптерін пайдалану ....................................................6
5. Басшылық жауапкершілігі ....................................................................................7
5.1. Жалпы нұсқаулар ...............................................................................................7
5.2. Сапа аймағындағы саясат...................................................................................8
5.3. Сапаны жобалау ..................................................................................................8
5.4. Басшылық жағынан талдау ................................................................................8
6. Өнім жасау............................................... .............................................................10
6.1. Жалпы нұсқаулар ..............................................................................................10
6.2. Жоспарлау және өңдеу .....................................................................................11
7. Өлшеу, талдау және жақсарту ............................................................................11
7.1. Жалпы нұсқаулар...............................................................................................11
7.2. Сәкессіздікті басқақру.......................................................................................12
7.3. Жақсарту.............................................................................................................12
Қорытынды...............................................................................................................14
Қолданылған әдебиеттер
Сапа менеджменті және үрдістері
Сапа менеджменті пәнінен дәрістер
Сапа менеджменті тарихы
ҚР корпоративтік басқару
Гормолзавод ЖШС-не Сапа менеджмент жүйесін енгізу
Жалпы менеджмент жүйесінде сапаны басқару
«Педагогикалық менеджмент» оқу-әдістемелік кешені
Сапа менеджментінің принциптері
Сапа менеджмент жүйесін – білім беру жүйесіне қолдану жайлы ақпарат
Сапа менеджменті жүйесінің әзірленген бағдарламасын енгізу