Дұрыс тамақтанудың екінші принципі – негізгі қоректік заттарға деген қажеттілікті қанағаттандыру
Жоспар
Дұрыс тамақтану негіздері 2
Дұрыс тамақтанудың бірінші принципі – энергия теңдестігі 3
Дұрыс тамақтанудың екінші принципі – негізгі қоректік заттарға деген қажеттілікті қанағаттандыру 5
Қорытынды 9
Пайдаланған әдебиеттер
Дұрыс тамақтанудың бірінші принципі - энергия теңдестігі
Организм қажеттерінің қоректік заттардың белгілі бір мөлшерде және арақатынасында қанағаттандырылуы
Дұрыс тамақтанудың принциптері
Мектеп оқушыларын тамақтандырудағы қызмет көрсетуді ұйымдастыру
Дұрыс тамақтану негіздері
Егде жастағы адамдардың тамақтануы
Алиментарлық аурулар, олардың алдын алу
Спорттық тағам
Зат және энергия алмасу туралы
Тамақтану гигиенасы. Балалардың тамақтану рационын құру. Қазақ ұлттық тамақ түрлері және оның маңызы