Адамның тамақ ішуінің адекватты теориясы
ЖОСПАР
Ас қорыту жүйесі 2
Зат алмасу 3
Тағамдардағы қоректік заттар 3
Тағам мен денсаулық арасындағы байланыс 5
Тағамдардың химиялық құрамы 6
Витаминдер – денсаулық тірегі 7
Тамақты шикілеу жеу-денсаулық кепілі 7
Теңестірілген тағам теориясы 8
Адамның тамақ ішуінің адекватты теориясы 8
Қорытынды 10
Қолданылған әдебиет
Тамақтану және денсаулық
Кардиология. Жүрек ауруы
Ішімдіктің тыныс жолдарына әсері
Қан айналу жүйесіне ішімдіктің әсері
Тамақтану теориялары
Функционалды тамақтану жайлы
Ішімдіктің организмге әсері
Ерікті болу қасиеті
Ауылшаруашылығы құстарының гигиенасы
Ішімдіктің ұрпаққа әсері