ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДАҒЫ ҚОНАҚ ҮЙ БИЗНЕСІН ТИІМДІ БАСҚАРУ ЖҮЙЕСІН ТАЛДАУ
Тақырыбы: ҚОНАҚ ҮЙ БИЗНЕСІН ТИІМДІ БАСҚАРУ ЖӘНЕ ҰЙЫМДАСТЫРУ
М А З М Ұ Н Ы
Кіріспе.......................................................................................................................3
І-тарау. ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ ҚОНАҚ ҮЙ БИЗНЕСІНІҢ ҚАЛАНУЫ МЕН ДАМУ КЕЗЕҢДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
1.1 Қонақ үй индустриясының қалану негізі мен даму кезеңдерінің сипатта-масы..................................................................................................................7
1.2 Қонақ үйде қызмет көрсету және тиімді жұмыс істеуі.............................10
1.3 Қонақ үй және орналастыру құралдарының қызмет сапасы....................14
ІІ-тарау. ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДАҒЫ ҚОНАҚ ҮЙ БИЗНЕСІН ТИІМДІ БАСҚАРУ ЖҮЙЕСІН ТАЛДАУ
(Үлгі ретінде Астана қаласындағы «Абай» қонақ үй бизнесін басқару тәжірибесі мен практикасы)
2.1Астана қаласындағы «Абай» қонақ үй бизнесін тиімді басқару жүйесін талдау .....................................................................................................................19
2.1.1 Астана қаласындағы «Абай» қонақ үйінің сипаттамасы ....................19
2.1.2 Астана қаласындағы «Абай» қонақ үйінің қызмет көрсету сапасы...23
2.1.3 «Абай» қонақ үйінің шаруашылық қызметінің талдауы.....................35
2.1.4 Тұтынушының қанағаттану индексін анықтау.....................................40
2.2 Астана қаласындағы «Абай» қонақ үйінің нарықтық мүмкіндіктерін талдау......................................................................................................................42
2.3 Астана қаласындағы «Абай» қонақ үй бизнесін тиімді басқару жүйесінде маркетингті ұйымдастыру....................................................................................50
ІІІ-тарау. ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ ҚОНАҚ ҮЙ БИЗНЕСІН ТИІМДІ БАСҚАРУ ЖӘНЕ ҰЙЫМДАСТЫРУ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ
3.1 Қазақстан Республикасындағы қонақ үй шаруашылығының қазіргі даму бағыттары...............................................................................................................55
3.2 Астана қаласындағы «Абай» қонақ үй клиенттерін орналастыруды және оларға қызмет көрсетуді ұйымдастырудың жетілдіру бағыттары...................62
ҚОРЫТЫНДЫ..........................................................................................................................65
Пайдаланылған әдебиеттер тізімі........................................................................66
Фронт офис қызметкерлерінің фукнциялары
Dostyk қонақ үйінде сапаны басқару жүйесінің экономикалық тиімділігін бағалау
Тәуелсіз қонақ үлгісі
Қонақ үйді басқарудың ұйымдық құрылымы
Қонақжайлылық индустриясын басқарудың әлеуметтік - психологиялық аспектілері
Халықты әлеуметтік қорғау және әлеуметтік қорғау
Қазақстан Республикасындағы қонақжайлылықтың дамуына шет елдік тәжірибенің әсері
ҚР мотельдердің даму ерекшеліктері
Франчайзингтік қатынастарды қолданудың шетелдік тәжірибесі
ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ ҚОНАҚҮЙ ИНДУСТРИЯСЫ