Консервті, ет, сүт, өнімдері өнеркәсібінің жоспарлы калькуляциясын құру

Өзіндік құнын жоспарлау

Жоспар
1.Өнімнің өзіндік құнының түрлері. 1
2. Өндіруге кеткен шығынды классификациялау. 3
3. Шығын баптарының калькуляциялық сипаттамасы. 6
4. Консервті, ет, сүт, өнімдері өнеркәсібінің жоспарлы калькуляциясын құру 12
5. Өндіріске кеткен шығындар сметасы 15
6. Өнімнің өзіндік құнын төмендетуді жоспарлау 16
7. Өндірістің рентабельділігі мен пайдасын жоспарлау


Ұқсас жұмыстар

Өндірістің рентабельділігі, пайдасы және өнімділігі
Кәсіпорын өнімінің өзіндік құнын төмендету жолдары
Сүттің функционалдық қасиеттері
Бөлшек және көтерме сауда кәсіпорны «Мерей» дүкенінің сервисін ұйымдастыруды талдау
Мұнайтранспорт кешенінің тиімді қызмет ету негіздері
АДАЛ АҚ ЭКОНОМИКАЛЫҚ ӘЛЕУЕТІН ЖӘНЕ ӨНІМІНІҢ ӨЗІНДІК ҚҰНЫН ТАЛДАУ
Мұнай мен газды тасымалдауға арналған жабдықтар
Кәсіпорын өнімінің өзіндік құны
Өнеркәсіп өндірісін диверсификациялау үрдісін зерттеудің теориялық-әдістемелік негіздері.
ҚАЙСАР АҚ ЭКОНОМИКАЛЫҚ ӘЛЕУЕТІН ЖӘНЕ ӨНІМІНІҢ ӨЗІНДІК ҚҰНЫН ТАЛДАУ