Су тұтынушылар және оның сапасына қоятын талаптар
Мазмұны
І. Кіріспе
ІІ. Теориялық бөлім
1. Су тұтынушылар және оның сапасына қоятын талаптар
2. Суды хлорлау және оның жолдары
ІІІ. Есептеу бөлімі
3.1 Aуыз суды дайындаудың технологиялық схемасы
3.2 Aуыз суды дайындаудың аппаратуралық схемасы
3.3 Қажетті реагенттер шығынын есепте
3.4 Негізгі қондырғыны есептеу
ІV. Қорытынды
V. Қолданылған әдебиеттер тізімі
Су құбырларын тазартатын құрылғы
Маңғыстаумұнайгаз Акционерлік қоғамында өнім сапасын басқаруды талдау
Өнім сапасын басқару бойынша ғылыми мәліметтерді қарастыру мен нақты кәсіпорынның сапа жүйесіне талдау жасау («Сауыр» ЖШС мысалында)
Қазақстан Республикасының тұтынушылар құқықтарын қорғау туралы заңнамасы
Өнім сапасын арттырудың шетелдік тәжірибесі туралы
80 орынға арналған дәмхананы жобалау
ЖШС «М-Комбикорм»
Оңтүстік Қазақстан облысының тұрғындарын ауыл шаруашылық тауарларымен қамтамассыз ету жолдарын жоғарлату (дамыту)
НОРМАТИВТІК СІЛТЕМЕЛЕР
Өнім сапасын басқару жөніндегі Жапонияның тәжірибесі туралы ақпарат