"ШВАБ ШҰЖЫҚ" КӘСІПОРНЫНДА АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ШИКІЗАТЫН ӨҢДЕУДІҢ ТИІМДІЛІГІ ЖӘНЕ ОНЫҢ БӘСЕКЕГЕ

Жоспар

Кіріспе 1
1 НАРЫҚТЫҚ ЭКОНОМИКА ЖӘНЕ КӘСІПОРЫННЫҢ БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГІН АРТТЫРУ 4
1.1 Кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін арттырудың 4
мәні мен маңызы 4
1.2 Кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігінің көрсеткіштері 18
және анықтау әдістемелері 18
2."ШВАБ ШҰЖЫҚ" КӘСІПОРНЫНДА АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ШИКІЗАТЫН ӨҢДЕУДІҢ ТИІМДІЛІГІ ЖӘНЕ ОНЫҢ БӘСЕКЕГЕ
ҚАБІЛЕТТІЛІГІ 23
2.1 Кәсіпорынның экономикалық көрсеткіштері 23
2.2 Өнім өндірудің экономикалық тиімділігі 34
2.3 Өнім сапасы және оның бәсекелестік қабілеті 45
3 Кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін арттыру жолдары 57
3.1 Ауылшаруашылық өнімін өңдеудің технологиясын жақсарту 57
3.2 Кәсіпорынның бәсекелік жағдайында жұмыс істеуін жақсарту 65
Қорытынды 78
Қолданылған әдебиеттер


Ұқсас жұмыстар

Нарықтық экономика және кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін арттыру
Нарықтық экономика жүйесіндегі кәсіпорын
Қазіргі кәсіпорындардың қызметтерін дамытуды талдау.ШҚО Үржар ауданының «Ерхан» ет комбинатының қазіргі жағдайына сипаттама
Барлық материалдық шығындар
Сүт өңдеу комбинатындағы дезинфекция шаралары
Шұжық жасау цехын жобалап ,шприцті жөндеу
Ет, құс, жұмыртқа және олардың өнімдерінің химиялық қауіпсіздігінің көрсеткіштері
Өнімнің белгілі бір түрін өндірудің технологиялық схемасы
«Құс етінің негізінде функционалды ет өнімдерінің технологиясын өңдеу»
Комбинирленген өнімдерінің өндіру технологиясын әзірлеу және зерттеу