ЖОСПАР
1. Ауыл шаруашылығындағы бәсекеге қабілеттілік 3
1.1 Бәсекелестік факторы 3
((( Бәсекеге қабілеттіліктің негізгі көрсеткіштері және оған әсер ететін факторлар 9
1.3 Өнімнің бәсекеге қабілеттілік деңгейін бағалау 11
( «Алатау» ЖШС өнімінің бәсеке қабілеттілігіне баға беру 12
((( Қазақстан Республикасындағы құс еті және жұмыртқа өнімдері нарықтарын талдау 12
((( «Алатау» ЖШС-нің техника – экономикалық көрсеткіштерін талдау 17
((( «Алатау» ЖШС-нің маркетингтік қызметін және бәсекеге қабілеттілігін талдау 22
( Кәсіпорын өнімінің бәсекеге қабілеттілігін жетілдіру жолдары 29
3.1 Бәсекеге қабілетті өнім өндірудың тиімді тетігі – кәсіпорынның маркетингтік жүйесін жетілдіру 29
((( «Алатау» ЖШС-нің бәсекеге қабілеттілігін көтеру жөніндегі ұсыныстар 30
Қорытынды 33
Пайдаланылған әдебиет көздері