Бөлшек түріндегі еттен жасалған қазының адгезионды қасиеті

Скачать

еттен жасалынған тағамдар

1. Әдебиеттік шолу 1
1.1 Дәстүрлі еттен ұлттық тағамдарға шолу 1
1.2 Жеке өнім түрін өндірудегі ерекшеліктері 2
1.3 Бөлшек түріндегі еттен жасалған қазының адгезионды қасиеті 17
1.4 Пішіндеу процесінің қазы қасиетіне әсері 17
1.5 Түйе етінің жалпы сипаттамасы 28
1.6 Әр-түрлі гендегі түйелердің ет өнімділігі 40
1.7 Ұлттық тағамдардың дайындалу технологиясы 42
Түйе етінен жасалатын тағамдардың рецептісі


Скачать


zharar.kz