Шаруашылыққа сипаттама (Қармақшы ауданына жалпы сипаттама және ондағы жылқы шаруашылығының дамуы)

Скачать

Мазмұны

1 Кіріспе 6-7
2 Әдебиетке шолу
2.1 Жылқы өнімдері – сапалы тағам 8-9
2.2 Жылқы етінің биологиялық маңызы 10-14
2.3 Жылқыдан алынатын тағамдық өнімдер 15-17
2.4 Жылқыда кездесетін адамға қауіпті аурулар 18-20
2.5 Ветеринариялық санитариялық сараптаудың адам денсаулығын сақтаудағы ролі.

3 Өзіндік зерттеулер
3.1 Зерттеу материалы мен әдістемесі.
Жылқы ұшасы мен ағзаларын всс әдістері. 22-23
3.2 Шаруашылыққа сипаттама (Қармақшы ауданына жалпы сипаттама және ондағы жылқы шаруашылығының дамуы). 24-25
3.3 Үй жағдайында жылқы сою және қазы айналдыру 25-27
3.4 Өзіндік зерттеулердің нәтижелерін талдау. 27
3.4.1 Етті сезімдік зерттеу. 27-28
3.4.2 Жаңа сойылған етке микроскопиялық талдау жүргізу. 28
3.4.3 Қазыны физикалық- химиялық әдіспен зерттеу. 28-34
3.5 Зерттеу нәтижелерін талдау 35-36
4 Түйін
37
5 Практикалық ұсыныстар
37
6 Еңбекті қорғау
38-40
7 Пайдаланылған әдебиеттер


Скачать


zharar.kz