Жүзім өңдеудің жалпы технологиясы және шарап материалдарын алу

Скачать

Мазмұны:

1.1 1.1тізі

Кіріспе 2
1. Әдебиетке шолу. 4
2. “Бахус” акционерлік қоғамының сипаттамасы 10
3. Нормативтік сілтемелер 12
4. Терминдермен анықтамалар. 14
5. Жүзім өңдеудің жалпы технологиясы және шарап материалдарын алу. 15
5.1 Жүзімдік шараптарының жеке тобтарын өндіру ерекшеліктері 18
5.2 Тағамдық құндылығы 20
6. Сәйкестендіру және сараптау. 21
6.1 Қабылдау тәртібі, үлгілер алу және сынау әдістері. 21
6.2 Органолептикалық бағалау және талдау . 23
6.3 Физика–химиялық көрсеткіштері 27
7. Таңбалау және сақтау 29
8. Шарап өнімдерін сертификаттау тәртібі 31
9. Қорытынды 36
10. Еңбек қорғау 38
Қолданылған әдебиеттер


Скачать


zharar.kz