Өндірістердегі сапа менеджменті және сапа мәселелері

Скачать

ЖОСПАР


КІРІСПЕ .………………………………………………………………………………

Тақырып бойынша ақпараттық шолу………………………………..

Қант саласының жағдайы туралы мәлімет…………………….

Өндірістердегі сапа менеджменті және сапа мәселелері……..


НЕГІЗГІ БӨЛІМ ……………………………………………………………………


Нормативтік құжаттар ………………………………………………………

Әдістемелер мен материалдар ……………………………………………..

«Алматы-қант» ААҚ сипаттамасы ………………………………………..

Сапа жүйесін енгізу және құрастыру әдістері …………………………

«Алматы-қант» ААҚ қант өндіру технологиясы ………………..

Экономикалық тиімділік ………………………………………………………….

Қортынды және ұсыныстар …………………………………………………

Еңбек қорғау ……………………………………………………………………

Қолданылған әдебиеттер тізімі ………………………………………………..

Қосымшалар


Скачать


zharar.kz