ЖОСПАР
КІРІСПЕ .………………………………………………………………………………
Тақырып бойынша ақпараттық шолу………………………………..
Қант саласының жағдайы туралы мәлімет…………………….
Өндірістердегі сапа менеджменті және сапа мәселелері……..
НЕГІЗГІ БӨЛІМ ……………………………………………………………………
Нормативтік құжаттар ………………………………………………………
Әдістемелер мен материалдар ……………………………………………..
«Алматы-қант» ААҚ сипаттамасы ………………………………………..
Сапа жүйесін енгізу және құрастыру әдістері …………………………
«Алматы-қант» ААҚ қант өндіру технологиясы ………………..
Экономикалық тиімділік ………………………………………………………….
Қортынды және ұсыныстар …………………………………………………
Еңбек қорғау ……………………………………………………………………
Қолданылған әдебиеттер тізімі ………………………………………………..
Қосымшалар