Мазмұны
Кіріспе 1
Әдебиетке шолу. 2
2 Негізгі бөлім 5
2.1. Қызылорда филиалының «ААҚ» Ұлттық экспертиза және сертификаттау орталығының сипаттамасы. 5
2.2 Диплом жұмысын орындау әдістемелігі. 11
2.3 Қызылорда филиалының «ҰССО»-да ет тағамдарын сертификаттау ережесі. 12
2.4 Қызылорда филиалының «ҰССО»-да сертификатталған тағамдарын бірдейлігін анықтау. Технологиясы және оған қажетті
нормалық құжаттар. 16
2.5 Ет тағамдарын дайындауға арналған мал еттерінің сапасына қойылатын стандарт талаптары. 26
3. Қорытынды. 49
4. Еңбекті қорғау. 50
5. Қызылорда филиалының «ҰССО»-дағы сынақ лабороториясында сынақ өткізудің экономикалық тиімділігі