Мазмұны
Кіріспе.
1. Әдебиетке шолу.
1.1 Сертификаттаудың қысқаша даму тарихы.
1.2 Сертификаттаудың негіздері.
1.3 Еттің морфологиялық және химиялық құрамы.
1.4 Ет және ет өнімдерінің сапасын сараптау.
2. Негізгі бөлім.
Нормативтік сілтемелер.
Терминдер мен анықтамалар.
Зерттеу нәтижесі және әдістемелігі.
«Алтын-Орда» әмбебап сауда кешенінің сипаттамасы
Ірі қара мал етін сапасын сараптау .
Ірі қара мал етінің қабылдау, тасымалдау және сақтау.
Шикізатқа қойылатын талаптар.
Еттің сапасын сараптау.
Ет және ет өнімдерін сертификаттау тәртібі.
Сынау нәтижелері.
4. Экономикалық тиімділігі.
Еңбек қорғау.
Қорытынды.
Қолданылған әдебиеттер