МАЗМҰНЫ
I. Кіріспе..............................................................................................................III
Нормативтік сілтемелер..................................................................................7
Анықтамалар....................................................................................................8
Белгілер мен қысқартулар...........................................................................8
Әдеби шолу......................................................................................................9
II. Технологиялық бөлім
2.1 Астық, астықты жинау және басқару технологиясы......................
2.2 Ұнның тағамдық және энергетикалық құндылығы.................................
2.3 Астық дақылдарын өңдеу технологиясы. (Ұн өңдеу) ..............................
2.3.1Бүтіндей ұсақталған дәннен ұн өндіру технологиясында ұсақтағыштардың жаңа конструкцияларын қолдану мүмкіндігі................
2.4 Ұнның сапалық көрсеткіштері. (Ұнның ақаулары)...............................
2.4.1 Ұнның сапасын бағалау..............................................................................
2.4.2«Цесна Астық Концерні» ЖШС-нің ұн өнімінің сапасын бағалау......
2.4.3«Цесна-Астық Концерні» ЖШС-де ұн өнімін фортификациялау.....
2.5 «Цесна –Астық Концерні» ЖШС-де ұнды буып- түю, таңбалау............
2.6 «Цесна –Астық Концерні» ЖШС-де ұн өнімін тасу..................................
2.7 «Цесна –Астық Концерні» ЖШС-де ұн өнімін қабылдау және сақтау.
2.7.1 Ұнды сақтауда болатын физологиялық процестер..............................
2.8 «Цесна –Астық Концерні» ЖШС –де дайын өнімге кепіл беру...........
2.8.1« Цесна –Астық Концерні» ЖШС-нің нарықтағы үлесі.................
3. Метрологиялық қамтамасыз ету....................................................................
4. Сертификаттарды қамтамасыз ету................................................................
5. Қоршаған ортаны қорғау.................................................................................
6. Еңбекті қорғау...................................................................................................
III. Қорытынды.......................................................................................................
IV. Пайдаланылған әдебиеттер тізімі................................................................