Жоспарлау әдістері

Скачать


1) Кәсіпорын түсінігі, негізгі мақсаты және
1. міндеттері
2. Өнім сапасы көрсеткіштері
3. Басқару стильдері

1. Кәсіпорынның ішкі және сыртқы орта элементтері
2. Өнім сапасын бақылау әдістері
3. Мотивация түсінігіне сипаттама беру

1. Кәсіпорындардың жіктелуі
2. Стандарттау, сертификаттау жүйелері
3. А. Маслоу бойынша мотивация теориясы

1. Кәсіпорындардың ұйымдастырушылық-құқықтық формалары

1. Негізгі өндірістік қорлар, түсінік беру және құрамы.
2. Тұтынушылардың құқықтары және оларды қорғау ерекшеліктері

1. Негізгі қорларға баға беру.
2. Жоспарлау түсінігі, оның түрлері, әдістері

1. Негізгі қорлардың тозуы, ұдайы өндірісі
2. Стратегиялық жоспарлау
3. Л.Портер-Э.Лоулер мотивация теориясы

1. Негізгі қорлардың амортизациясы
2. Кәсіпорынның базистік стратегиясын таңдау

1. Негізгі қорларды пайдалануды сипаттайтын көрсеткіштер
2. Жоспарлау және болжау ұғымдарын сипаттау.

1. Айналым қаржысы туралы түсінік.
2. Жоспарлардың жіктелуі.
3. Блейк-Мутонның басқарушылық торы

1. Айналым қаржының қалыптасу көздері
2. Нарық жағдайларындағы бизнес-жоспарлау

1. АҚ пайдалану тиімділігін сипаттайтын көрсеткіштер
2. Жоспарлау әдістері
3. Жарнама өнімді өткізу құралы ретінде

1. Айналым капиталын басқару
2. Старегиялық жоспарлау

1. Қорларды басқару модельдері
2. Кәсіпорын мақсаттарының жүйесі
3. Паблик рилейшенз.

1. Фирманың еңбек қорларының құрамы және құрылымы

1. Жұмыс күшінің қажеттілігін анықтау әдістері
2. Инвестициялар түсінігі, түрлері
3. Контроллинг қызметтері

1. Еңбек өнімділігін өсіру мәселелері
2. Инвестициялардың экономикалық тиімділігін анықтау әдістері.

1. Еңбек ақының экономикалық мағынасы
2. Инвестициялық жобаның қаржы жоспары.
3.

1. Еңбек ақы түрлері, еңбекті төлеу формалары, жүйелері
2. Кәсіпорынның ұйымдастырушылық құрылымын жобалау.
3. Контроллинг алгоритмын көрсетіңіз

1. Өзіндік құн және оның құрылымы
2. Ұйымдастырушылық құрылымдардың эволюциясы

1. Кәсіпорын пайдасы және оны бөлу. Рентабельділік көрсеткіші.
2. Ұйымдастырушылық құрылымдардың дәстүрлі түрлері

1. Шаруашылық қызмет нәтижелерін сипаттайтын көрсеткіштер, оларды талдау әдістемелері

1. Баға жасау қағидалары
2. Ұйымдастыру ұғымының екі түсінігін атау
3. Негізгі қорларға баға беру.

1. Баға жасау әдістері
2. Ұйымдастырушылық құрылым түсінігін сипаттау
3. Негізгі қорлардың тозуы, ұдайы өндірісі

1. Баға және баға жасау саясатының механизмы
2. Ұйымды дұрыс құрудың негізгі қағидалары
3. Кәсіпорын түсінігі, негізгі мақсаты және міндеттері

1. Өнім сапасын сипаттайтын көрсеткіштер
2. Дәстүрлі құрылымдар: сызықты, қызметті, дивизиональды, матрицалық. Сипаттамаларын беру және мысал келтіру
3. Негізгі өндірістік қорлар, түсінік беру және құрамы.


Скачать


zharar.kz