Сүт өнімдері өндірісінде ферменттер қолдану

Скачать

5.1 Сүт қышқылды өнімдер, сырлар, қышқыл-кілегейлі майлар, ірімшік, қаймақ, балмұздақ және т.б. өндірістердің негізгі шикізаттары.
5.2 Ашытқылар (құрғақ, сүйық).
5.3 Аналық, өндірістік ашытқы жасау.
5.4 Бактерия түрлері, сипаттамасы және морфологиясы.
5.5 Биотехнологияның негізгі принциптері бар сүт өнімдерінің технологиясы.
5.6 Ферменттер, классификациясы және ассортименті.
5.7 Сүт өнімдері өндірісінде ферменттер қолдану.
5.8 Сүт өнімдерін өндірудегі физика-химиялық өзгерістер.


Скачать


zharar.kz