1 Кіріспе. Өңдеу өңдірістері технологиясының қазіргі заманғы жағдайы мен дамуы
2Кондиция және оның талаптары. Сапасына байланысты астықтың салмағы мен кұнына кеміту немесе жасау
3Өнімді сақтаудың қысқаша тарихы. Өнімді сақтаудың профессор Я.Я. Никитиский жасаған негіздері принциптері
4Астық сақтаудың негізгі тәсілдері. Астық сақтау кезіндегі бақылауды ұйымдастыру
5Сақтау кезінде астықта болатың шығындар. Табиғи шығынды есептеу
6Сақтау кезінде астықта жүретін физиологиялық процестер
7Қойма зиянкестері және олардың өміріне эсер етуші факторлар
8Астық қоймаларының жалпы сипаттамасы.
9Сиымдылығы әр түрлі типтік тұқым қоймаларының сипаттамасы
10Өсімдік шаруашылығы өнімдерінің күрамы жене оган әсер етуші факторлар. Астық массасының қасиеттері
11Астықты қоймаға қабылдауда жүргізілетін дайындық жұмыстары. Астықты орналастыруда қойлатың талаптар. Қойма астықты орналастыру жоспарын жасау