2 рубеждік бақылаудын сұрақтары.
1. Көмірсу шикізатында азықтық биомассаның технологиялық ерекшеліктері.
2. Төменгі сортты спирттан микробты ақуыз алу технологиясы.
3. Көмірсу шикізатында ақуызды заттар алу технологиясы.
4. Микробты май алу технологиясы.
5. Ферменттік препараттар технологиясы.
6. Өндірістік фермент препараттары.
7. Фермент биосинтезіне әсер ететін факторлар.
8. Фермент продуцентін культивирлеудің беттік әдісі.
9. Фермент продуцентін культивирлеудің терендік әдісі.
10. Фермент препаратының тауарлық формасын алу.
11. Ақуыз изолятын және ақуыз концентратын алу технологиясы.
12. Микроағзалармен сүт қышқылынің бағытталған синтезінің заңдылықтары.
13. Сірке қышқылын алу технологиясы.
14. Шай саңырауқұлағының микроағзалар кешенін өсіру арқылы алкогольсіз сусындарды алу.
15. Ақуыздың микробты синтезі.
16. Табиғи газда микроағзаны культивирлеу ерекшеліктері.
17. Этанолда микроағзаны культивирлеу ерекшеліктері.
18. Өсімдік шикізатының гидролизатында микроағзаны культивирлеу ерекшеліктері.