АРАЛЫҚ БАҚЫЛАУҒА АРНАЛҒАН ТАҚЫРЫПТаР ТІЗІМІ
1. Диеталық тамақтанудың маңызы
2. Балаларға арналған өнімдер
3. Балаларға арналған сүт өнімдері
4. Сүт өнімдерінің қасиеттері мен құрамы
5. Сүт өнімдерінің ассортименті және түрлері
6. Сүт өнімдерінде өтетін биотехнологиялық процесстер
7. Сыр жасау технологиясы
8. Сүт қышқылды өнімдерді жасау және өндеу
9. Жылулық үрдістер және дайын сүт өнімдерінде болатын өзгерістер
10. Ірімшік өндіру тәсілі
11. Сүттен жасалатын тамақ өнімдері
12. Сүт өндірісінде қолданатын тағамдық қоспалар
13. Сүт қышқылды өнімдер жасауда