Зерртеу әдістерінің жалпы сипаттамасы

Скачать


ТАҒАМ ӨНІМДЕРІН САРАПТАУ ӘДІСТЕРІ пәнінен
1 межелік бақылау сұрақтары

1 Техникалық прогресс және тамақ өнеркәсібіндегі жаңа технологиялық амалдардың дамуы
2 Зерттеу әдістерінің шикізат, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімнің сапасын бағалаудағы ролі мен маңызы
3 Өндірістік және зертханалық бақылау – тағам өнімдерін өндірудің маңызды факторы ретінде
4 Зерртеу әдістерінің жалпы сипаттамасы
5 Шикізаттан, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімнен сынама алу. ГОСТ Отбор проб и подготовка их к испытанию стандартының негізгі талаптары
6 Фотометрия әдістерін тағам өнімдерін зерттеу және өндірістік бақылау үшін қолдану
7 Рефрактометрия әдістерін тағам өнімдеріндегі ерітінді түріндегі заттардың үлесін анықтау үшін қолдану


Скачать


zharar.kz