Орманды қосымша пайдалану пәні бойынша аралық бақылау сұрақтары
1. Жайылымдар мен шабындықты жақсарту тәсілдері.
2. Орман экожүйесіне мал бағудың әсері
3. Саңырауқұлақтардың дәрілік қасиеттері және жіктелуі
4. Сүректік емес өнімдердің өнімділігін бағалау әдістері
5. Жеміс-жидек өсімдіктерінің биологиялық құндылығы мәні
6. Қылқанды және жапырақты тұқымдар шырын ағызуының экономикалық көрсеткіштері.
7. Дәрілік және азықтық өсімдіктерді дайындаудың экономикалық көрсеткіштері
8. Дәрілік шикізаттар түрі, жинау, кептіру, сақтау
9. Омарта шаруашылығы
10. Балды анықтау тәсілдері
11. Ағаш жасылын жинау және қайта өңдеу
12. Ағаш өсімдіктердің қабығын пайдалану
13. Тоқыма бұйымдары өндірісі
14. Шайыр өнімділігін анықтау.
15. Қалпақты саңырауқұлақтардың құрылымы және көбеюі.
16. Дәрілік өсімдіктердің биологиялық белсенді заттары және олардың адам ағзасына әсері.
17. Дәрілік өсімдіктердің негізгі түрлері, олардың қысқаша сипаттамасы
18. Жаңғақты жемістердің негізгі түрлері.
19. Орман жайылымдарының зиянды өсiмдiктерi. Түрлері, зияны, күресу шаралары.
20. Жеміс-жидекті өсімдіктердің негізгі түрлері, қысқаша сипаттамасы.