Сыр өндіру

Скачать

Екінші рубеждік бақылау сұрақтары
1. Мал шаруашылығы өнімдерін және шикізатын өндіру маңызы
2. Сары май
3. Қаймақ өндіру технологиясы
4. Сыр өндіру
5. Сүзбе алу жолдары
6. Ет тканьдері
7. Айран және қымыз өндіру
8. Ет классификациясы
9. Сары май түрлері
10. Сойылған малды алғашқы өңдеу
11. Сыр ассортименті
12. Ет сапасы
13. Еттің химиялық құрамы мен тағамдық құндылығы
14. Ет ақаулары
15. Етті таңбалау
16. Етті суықпен өңдеу және сақтау
17. Етті мүшелеу
18. Субөнімдер
19. Жылқы сүтін алғашықы өңдеу
20. Түйе сүтін алғашқы өңдеу


Скачать


zharar.kz