Азықтық улану

Скачать

2 аралық бақылау сұрақтары:

1. Сүт қышқылының гомоферментативті және гетероферментативті ашуының биохимиялық заңдылығы.
2. Сірке және пропион қышқылының бағыттылық синтезі.
3. Ақуызды алу технологиясы
4. ББЗ-дың жіктелуі.
5. ББЗ-тар нутрицевтиктердің физиологиялық рөлі.
6. Парафармацевтиктер.
7. Трансгенді өнімдер деген не?
8. Трансгенді өнімдерді алу.
9. Нәтижесінен қорқуға бола ма?
10.Азықтық улану.
11 Азықтық улану инфекциясы.
12 Микотоксиндер.
13 Афлатоксиндер (АТ)
14 Антиферменттер.
15 Антивиоаминдер.
16 Антиаминқышқылдар
17 Лактоұйытатын бактериялардың жалпы сипаттамасы.
18 . Микроорганиздер - сүт қышқылының продуценттері.
19. Аминқышқылдардын өндіру биотехнологиясы.
20 БАҚ алу.


Скачать


zharar.kz