5.1 Терінің қасиеті. Қалыңдығы
5.2 Терінің қасиеті. Ауданы
5.3 Терінің салмағы
5.4 Терінің тығыздығы
5.5 Терінің химиялық құрамы. Минералды заттар.
5.6 Терінің химиялық құрамы. Майлағыш заттар.
5.7 Терінің химиялық құрамы. Су.
5.8 Терінің химиялық құрамы. Ақуыздар.
5.9 Терінің химиялық құрамы. Коллаген.
5.10 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізатының негізгі түрлері
5.11 Ұсақ аң терісі-үлбір және үлбір шикізаттары
5.12 Жануар тұқымының аң терісі-үлбір және үлбір шикізатының сапасына әсері
5.13 Жануар жынысының аң терісі-үлбір және үлбір шикізатының сапасына әсері
5.14 Жануар жасының аң терісі-үлбір және үлбір шикізатының сапасына әсері
5.15 Климаттың аң терісі-үлбір және үлбір шикізатының сапасына әсері
5.16 Теріні алғашқы өңдеу. Артық жерлерін кесу.
5.17 Теріні алғашқы өңдеу. Жуу.
5.18 Теріні алғашқы өңдеу. Шелдеу.
5.19 Теріні алғашқы өңдеу. Контурлау.
5.20 Сойылғаннан, сыпырылғаннан кейінгі терінің жағдайы
5.21 Консервілеудің әдістері (механикалық, биологиялық, химиялық, физикалық)
5.22 Консервілеуге әсер ететін факторлар
5.23 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізаттарын консервілеу әдістері. Ылғалды тұздау.
5.24 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізаттарын консервілеу әдістері. Тұзсыз - құрғақ кептіру.
5.25 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізаттарын консервілеу әдістері. Ас тұзы ерітіндісімен (тұздықпен) өңдеу
5.26 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізаттарын консервілеу әдістері. Құрғатып тұздау.
5.27 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізаттарын консервілеу әдістері. Пикелдік өңдеу (қышқылдық-тұздық әдіс).
5.28 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізаттарын консервілеу әдістері. Мұздату.
5.29 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізаттарын консервілеу әдістері. Сульфиттік-тұздық әдіс.
5.30 Консервілеу принциптері.
5.31 Консервіленген теріні сақтау.
5.32 Тері сапасының көрсеткіштері.
5.33 Ветеринарлық-санитарлық бақылау, былғары шикізатын қабылдау және сорттау
5.34 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізатын таңбалау.
5.35 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізатын буып-түю.
5.36 Аң терісі-үлбір және үлбір шикізатын сақтау