Жем шикізаттарын бақылау схемасы

Скачать

5.1.Жем зауыттарына келіп түсетін жем шикізатының сапасын бақылау.
5.2.Жем шикізаттарын бақылау схемасы.
5.3.Жемнің біркелкілігін бағалау.
5.4.Бидай, ұн, жарма, жем өнімдерінің сапасын бағалауға қолданылатын зертханалық құрал- жабдықтар.
5.5.Диірменнің ұнтақтау бөліміндегі машиналардың жұмысының ұауіпсіздігін бақылау.
5.6.Ұнды транспорттар мен саудаға жіберу алдындағы маркировка.
5.7.Өнімдердің сапасы мен стандартизациясы.
5.8.Нан өнімдерінің үлгілерін анализдеудің реті мен құрастырылуы.
5.9.Ұн зауыттарындағы ұнтақтау партияларын құрау.
5.10.Нан өнімдерінің сандық- сапалық есебі. Нан өнімдерін сақтау кезіндегі нан массасындағы табиғи убыльді анықтау.
5.11.Ұн, жарма, жемге қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар.
5.12.Жем өндірісіндеі ГТО қауіпсіздігін бақылау.
5.13.Витаминдендірілген ұнның қауіпсіздігін бақылау.
5.14.Ұн және жарма ылғалдылығын анықтау әдісі.
5.15.Ұнтақ жемдер өндірісіндегі қауіпсіздікті бақылау схемасы.


Скачать


zharar.kz