Бірінші рубеждік бақылаудың сұрақтары:
1. Мал шаруашылығы шикізатына жалпы түсінік
2. Шикі терінің химиялық құрамы мен құрылымы
3. Тері ұлпасының құрылысы
4. Тері жабынының құрылысы
5. Шикі терінің химиялық құрамы
6. Аң терісі-мехтық шикізатының тауарлық қасиеті
7. Шаш жабынының тауарлық қасиеті
8. Түсі, жылтырлығы, биіктігі және қоюлығы
9. Тері тканінің тауарлық қасиеті
10. Тұтастай терінің тауарлық қасиеті
11. Терінің тауарлық қасиетінің қалыптасуына әсер ететін факторлар
12. Жастың өзгергіштік, түлеуі
13. Күтіп-бағу, азықтандыру
14. Жыныс белгілерінің әсері
15. Тері салмағын анықтау.