АШЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ БИОТЕХНОЛОГИЯСЫ 2 пәнінен
2 межелік бақылау сұрақтары
1 Алкагольсіз шырындарға қойылатын талаптар
2 Шырындардың сапасының бағасы
3 Микроорганизмдер-алкагольсіз сусындардың зиянкестері
4 Алкагольсіз сусындардың фукциональды тағайындалуы.
5 Минеральды сулардың химиялық құрамы, емдік қасиеті
6 Сыра алкагольсіз сусындардың инфекция көздері
7 Крахмалға және спиртке картоптың комбинирленген өңдеуі.
8 Мелассалы барда және оныңң қолданылуы.
9 Дәнді картоп бардасының қолданылуы.
10 Мелассада спирттің қолданылуы.
11 Құрғақ сусындардың технологиясы.