БІРІНШІ АРАЛЫҚ БАҚЫЛАУҒА АРНАЛҒАН ТАҚЫРЫП ТІЗІМІ
1 Геродиетикалық тамақтануға арналаған тағам өнімдерінің жасалуының ғылыми принциптері.
2 Геродиетикалық тамақтану өнімдерін жасаудың перспективтері
3 Егде келген адамдарға арналған тағамдардың ерекшеліктері
4 Геродиетикалық тамақтану өнімдерін шығаратын рынок анализдері
5 Етөсімдікті өнім өндірісінде өсімдік шикізатын қолдану
6 Геродиетикалық тағам өнімінің жасалуына медико-биологиялық талаптар
7 Табиғи антиоксиданттарды функциналды компонент ретінде қолдану
8 Геродиетикалық тамақтану тағам өнеркәсібінің перспективті бағдары ретінде
9 Функционалды ингредиенттер-тағамдық биоталшықтар
10 Теңіз шикізатынан геродиетикалық тағам жасау
11 Геродиетикалық тағамға арналған ірімшікті-өсімдік өнімдері
12 Геродиетикалық тағамға арналған етөсімдікті жартылай фабрикаттардың рецептурасын жасау
13 Геродиетикалық,жартылай фабрикаттардың функционалды қасиеттері
14 Экологиялық таза,қауіпсіз тағам өнімдерін жасаудың заманауи тәсілдері.
15 Техногенді, жәнетабиғат апаттарынан зартап шеккен аймақ тұрғындарына арнайы тағам өнімдерін жасау