Ет және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық - санитариялық сараптау І
1 межелік бақылау сұрақтары
1. Тұздалған ет өнімдерінің технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық-санитариялық сараптау
2. Жылқы етінен дайындалған қазақтың ұлттық өнімдерінің технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық-санитариялық сараптау
3. Жылқы еті - Орталық Азия халықтарының ұлттық тағамы Химиялық құрамы. Қасиеті. Дәмдік сапасы
4. Ет консервілерінің технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық-санитариялық сараптау
5. Ет консервілерін дайындау технологиясы және гигиенасы
Тағамдық құндылығы. Ассортименті. Консерві өндірісінің технологиясы. 6. Консерві ыдыстарының жіктелуі және оны дайындау
Шошқаның қақталған өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптау және технохимиялық талдау.
6. Шұжық өнімдері және қақталған ет өндірісіндегі негізгі және қосымша материалдары.
7. Қақталған ет өнімдерін қаптау, тасымалдау және сақтау.
8. Жылқыны табындық жағдайда ұстау кезіндегі жылқы етін алу
9. Ет консервілерін өндірудегі гигиенасы және оларды сақтау