Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы
2 Аралық бақылау
1. Ет және ет өнімдерін өндіру
2. Консерві өнімдерінде металл өзгеруіне не әсер етеді?
3. Консерві өнімдерінде металл анықтаудың қандай әдістері бар?
4. Көтерілу (қақпақ томпаюы) түрлері.
5. Жалған көтерілу .
6. Физикалық көтерілу.
7. Негізгі көтерілу.
8. Химялық көтерілу.
9. Микробиологиялық көтерілу
10. Қаңылтыр қалбырлардағы белгілер мен жазуларды оқи білу
11. Консерві өндіріснде қолданылатын ет шикізатына қойылатын талаптар
12. "Тағамдық өндіріс" термині нені ұқтырады?
13. Тарихи аспектідегі өндірістік тамақ саласы
14. Тамақ өнімдерінің сапасы
15. Шұжық өндірісі және ассортименті