Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Көп компонентті ет өнімдері технологиясының биотехнологиялық негіздерін жетілдіру
1 аралық бақылау
1. Азық түлік өнімдерін өндірудің заманауи технологиясы
2. Тамақтанудың халық денсаулығына әсері
3. Азық түлік өнімдерінің заманауи даму тенденциялары
4. Тамақтану және экология мәселелері
5. Қоршаған ортаның жаһандық ластануы
6. Неліктен тамақ өнімдері халық денсаулығын сақтаудағы негізгі факторлардың бірі болып табылады?
7. Сапа аумағындағы негізгі түсініктер
8. Консервілерді буып-түю, маркілеу және сақтау
9. Құсты союдың технологиялық процестері
10. Құрама бұйымдардың түрлері