2 аралық бақылау сұрақтары
20. Астық-түйірді полиэтиленді қолғаптарда сақтау
21. Астық-түйірді сақтауға арналған силостар
22. Астық-түйірді сәулелік өңдеу.
23. Ылғалды астық-түйірді дайындаудың, сақтаудың және азықтандырудың жаңа технологияларын енгізу
24. Астық массасын сақтау кезіндегі ақуыздардың өзгеруі
25. Астық массасын сақтау кезіндегі липидтердің өзгеруі
26. Астық массасын сақтау кезіндегі ылғалдылықтың өзгеруі
27. Астық массасын сақтау кезіндегі массаның өзгеруі
28.Ылғалдылық, астық сапасының көрсеткіші ретінде
29.Астық сапасын анықтаудың казіргі заманғы тәсілдері
30. Шет елдердегі астық сақтау
31. Гамма сәулелердің астық массасының сақталуына әсері
32. Астықты консервациялауға арналғын қазіргі заманғы консерванттар
33. Астық сақтау қоймаларының дезинфекциясы мен дезинсекциясы
34. Шет елдердегі қазіргі заманғы астық сақтау қоймаларының түрлері
35. Астықты сақталуы кезінде күту
36. Астықты алдын-ала сақтауға дайындау
37.Астық массасын желдету
38. Астық кептіру, астық сақтау тәсілі ретінде