Өнімдерді өндіретін өндіріс орындарындағы ветеринариялық санитариялық сараптау жүргізу тәртібі

Скачать

Тағамдық және өңдеуші кәсіпорындарындағы ветеринарлық-санитариялық сараптау
051202 – Ветеринариялық санитария мамандығына арналған
1 меджелік бақылау
1. Ет және құс өндеу кәсіп орындарындағы вет сан бақылауды ұйымдастыру
2. Малды өндеу барысындағы цехтарды және завоттарды жалпы санитарлық гигиеналық талаптар.
3. Ұша және мүшелерді ветсанитариялық сараптау тапсырмалары. Қуаттылығы әр түрлі алғашқы мал өндейтін өндіріс цехындағы өндірістік вет бақылаудың схемасы. Еттің техникалық үрдіс және бағасы бойынша бақылау.
4. Құс және қоян өндірісі кезіндегі ветеринариялық санитариялық бақылау.
5. Өнімдерді өндіретін өндіріс орындарындағы ветеринариялық санитариялық сараптау жүргізу тәртібі.
6. Қазырғы уақытта қолданылатын ережелер, түсінігі. Базардағы өнімдер мен шикі мал өнімдерінің вет сан сараптау жургізу талаптары. Есеп және есеп беру
7. Ет өндіретін өнеркәсіптерде жүргізетін санитарлық микробиологиялық жүйелер.


Скачать


zharar.kz