Бірінші рубеждік бақылау сұрақтары
1.Халық шаруашылығындағы мал шаруашылығы өнімдерінің маңызы
2. Сүт және сүттің маңызы
3. Сүттің қасиеттері
4. Шаруашылықтардағы сүт орындарының маңызы
5.Сүтті алғашқы өңдеу.
6.Сүт ассортименті.
7. Сүтті тазалау әдістері.
8. Сүт сапасына қойылатын талаптар
9. Сүтті суыту тәртібі.
10.Сүт консервілері
11. Сүтті жылумен өңдеу
12. Сүт қышқылды өнімдер
13. Сүтті пастерлеу жоспары
14. мал шаруашылығы шикізат өнімдерінің негізігі көздері
15. Сүт өнімін алғашқы өндеуінің қазіргі заманғы технологиясы
16. Қой сүтін өңдеу мен одан алынатын өнімдер
17. Сиыр сүтін алғашқы өңдеу
18. Мал шаруашылығы өнімдерін өңдеу орындары
19. Тері шикізатын өндіру
20. Ет өнімінің жартылай фабрикаттары