1 межелік бақылау
1 Жабайы түйелер жайындағы Пржевальскийдің мәліметтері
2 Түйенің қаңқа құрылысы
3 Шұбат дайындаудың заманауи технологоиясы
4 Түйенің асылтұқымдық және шаруашылықтық құндылықтарын анықтауға арналған бес дене өлшемдері
5 Түйенің бір ерекшелігі – түйенің тұзға қажеттілі
6 Кәрі түйелерді сою ерекшелігі
7 Жыныстық қозу кезінде және ұрықтану мезгілінде бактриан аталығының мінез – құлқы
8 Қысқы қорада ұстаған мезгілінде түйелерді қалай күтеді?
9 Інгендердердің сүт өнімділігі негізінде қандай себептерге байланысты?
10 Түйенің тірі салмағын анықтау
11 Түйе тұқымдас жануарлар (ламалар)
12 Інген сүтінің құрамы
13 Түйенің жүн жабыны
14 Түйенің қалмақ тұқымы
15 Түйе союға ең қолайлы жас
16 Түйенің еттілігі
17 Түйенің қазақ тұқымы
18 Түйе жүнінің төрт класы?
19 Түйенің жүн талшықтарының сипаттамасы
20 Түйенің май өркештері
21 Түйелерді суару
22 Түйе жүнінің ластануы
23 Жаңа туылған ботаны азықтандыру
24 Түйе теріс1 Түйе жүнінің жабынындағы жүн түстері
25 Түйелерінің Моңғол тұқымы
26 Інген сауу
27 Түйе желіні
28 Түйе сүйелі
29 Дромедар түйесінің түрмен тұқымы
30 Түйенің түлеуі