Тұтастай тері қасиеттері

Скачать

Мал шикізат өнімдерін дайындау пәні бойынша 2 ші рубеждік бақылаудың қорытынды сұрақтары.(4 курс ТЖ-205 тобына арналған)
1.Мал шикізаты туралы жалпы түсінік.
2.Шикі терінің химиялық құрамы мен құрылымы.
3.Аң терісі-мех шикізатының тауарлық қасиеті.
4.Терінің тауарлық қасиетінің қалыптасуына әсер ететін факторлар.
5.Былғары және тондық-мех тері шикізатының түрлері.
6.Аң терісінің түлері.
7.Ірі қара малын сою және терісін сыпыру.
8.Былғары және тондық –мех шикізатын дайындау.
9.Теріні сорттау.
10.Мехтық теріні өңдеу.
11.Мехтық теріні бояу.
12.Аң терісі жартылай фабрикаттарын қолдану қасиеттері.
13.Былғары шикізаттары стандарттары.
14.Мехтық және тондық қой терісінің стандарты.
15.Теріні сақтау упаковкілеу және тасымалдау.
16.Былғары және тондық-мех шикізаттарының көздері.
17.Тұтастай терінің тауарлық қасиеті.
18.Ірі қара мен жылқы малының терісі.
19.Қой мен шошқа терісі.
20.Мехтық Қаракөл шикізатының ерекшеліктері.
21.Қыстық аң терісінің түрлері.
22.Көктемді аң терісі.
23.Жабайы аңдардың терісін сыпырыу әдістері.
24.Теріні майсыздандыру әдістері.
25.Теріні илеу процесі.
26.Тұтастай тері қасиеттері.
27.Теріні бояу әдістері.
28.Қой теоісінің сорттарға бөлінуі.
29.Тері көлемін және салмағын анықтау.
30.Теріні консервілеу әдістері.


Скачать


zharar.kz