Шикізат, астық түйір және жарма өнімдерінің сапасын бақылау
1-нұсқа
21. Астық түйірдің тағамдық құндылығы
22. Астық қабылдау кәсіпорындарына дәнді дақылды астық белгілі бір
көрсеткіштерімен іріктеуі
23. Жаңа орылып, жиналған астыққа бақылау
24. Астық сапасы мен қасиеттері
25. Орақ науқаны кезіндегі ауа райы астықтың күйіне, сапасына
тигізетін әсері
26. Астықты қабылдаудағы техно-химиялық бақылау
27. Астықты қоймаларға дұрыс орналастыру - технологиялық сапасы бойынша
28. Егер астықтың сапа көрсеткіштері базисті кондицияға сәйкес болса
29. Астық қорын қоймаларға орналастыру тәртібі
30. Азықтың астық партияларын сақтау барысындағы технологиялық, биохимиялық қасиеттерінің өзгеріске ұшырауы
2-нұсқа
31. Өнімдерді салмағынан шығынсыз немесе аз мөлшерде шығындалудан сақтау
32. Астық өнімдердің сапасын төмендетпей сақтау
33. Сақтау кезінде астық өнімдердің сапасын жоғарылату
34. Астық өнімдердің мөлшерін және сапасын жақсарту мақсатында сақтау кезінде сақталатын өнімдердің еңбек шығынын азайту
35. Астықты сақтау барысындағы бақылау
36. Астық температурасы
37. Дәннің ылғалдығы
38. 3ақымдану деңгейі
39. Дәннің иісі мен түр-түсі
40. Тұқымдық дәнді сақтау