Аралық бақылауға арналған тапсырмалар (СӨЖ немесе слайдтар дайындау)
тақырыптардың тізімі
1 Арнайы өндірісті жобалау ерекшеліктері
2 Диеталық азық-түлік өнімдерін жасау өндірістерін жобалау ерекшеліктері
3 Емдеу орындарындағы асхананы жобалау ерекшеліктері
4 Мектепке дейінгі орындардағы асхананы жобалау ерекшеліктері
5 Емделу орындардағы өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері
6 Дем алу орындардағы өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері
7 Мектеп асханаларынның өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері
8 Мектеп интернат асханаларынның өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері
9 Балалар үйінің асханаларынның өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері
10 Қарт үйлеріндегі асханаларынның өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері