2 аралық бақылау сұрақтары:
1 Сүт консервілерінің классификациясы.
2 Сүт консервілерінің жалпы технологиялық операциялары.
3. Құрғақ сүт өнімдері.
4. Қоспаны қойыту процесінің мәні..
5 Бұлшық ет, май, сүйек, дәнекер ұлпалар, олардың химиялық құрамы.
6 Липидтер.
7 Экстрактивті заттар.
8 Шұжық өнімдері– бұл?
9 Тұз өнімдері – бұл?
10 Пісірілген шұжық өнімдерінің технологиялық схемасы.
11 Жартылай қақталған шұжық өнімдерінің технологиялық схемасы.
12 Ет консервілерінің өнірісіндегі жалпы технологиялық процестер мен консервілеу әдістерінің қолданылуы.
13 Ет консервілерінің классификациясы мен сипаттамасы.
14 Ет консервілерінің сапасына қойылатын талаптар.
15 Буып түю және маркалау.
16 Ет консервілерін сақтау
17 Тұздаудың негізгі әдістері: құрғақ, сулы және аралас.
18 Тұздалған балық. Қойылатын талаптар.
19 Ысталған балық. Қойылатын талаптар.
20 Балық консервілерінің классификациясы мен түрлері.
21 Балық консервілерінің өндірістік технологиясы.
22 Балық презервтерінің өндірістік технологиясы.
23 Уылдырық өндірісінің технологиясы.