1. Пропионқышқылды бактериялардың мұздатуға тозімділігін зерттеу.
2. Пропионқышқылды бактериялардың биохимиялық және ферментативтік белсенділіктеріне лиофилизацияның әсерін зерттеу
3. Ферментативті реакциялардың ферменттері және коферменттері.
4. Кезекті энергетикалық үрдістер
5. Ақуыз және нуклеин қышқылдарының биосинтезі
6. Зертханалық ашытқыны әзірлеудің сұлбасы
7. Р галактозидазамен өңдеудің сүтте пропионқышқылды бактериялардың таза культурасының дамуына әсерін зерттеу
8. Пропионқышқылды бактериялардың құрғақ ашытқысын өндіру
9. Қайта отырғызу кезінде белсендірілген пропионқышқылды бактериялардың культураларын зерттеу
10. Сүтте пропионқышқылды бактериялардың өсуіне ферментті препараттардың әсерін зерттеу