Азық тауарларың таңбалау

Скачать

Мал шикізат өнімдерін сертификаттау пәнінің
5В120200 - Ветеринариялық санитария
мамандығының 4 курс студенттеріне арналған 2-ші межелік бақылау сұрақтарының тізімі.
1. Өнімдерді инспекциялық бақылау
2. Өнімнің сәйкестігі қортындысын нақтылайтын ақпарат. Аппеляция.
3. Ет және сүт өнімдерін сертфикттау тәртібі
4. Сүт және сүт өнімдерін сертификаттау тәртібі.
5. Міндетті түрде сертификацияға жататын тауарларды ТМД елдерінің кедендік аймақтарына енгізу тәртібі
6. Өнімдерді таңбалауға қойылатын негізгі талаптар. Азық тауарларың таңбалау. Таңбалау элементтерінің сипаттамасы. Тағам өнімдерін белгілеу (код беру).
7. Сертификацияны нормативтік әдістемелік қамтамасыз ету құрылымы.
8. Сертификациялау объектілеріне орналған негізгі мемлекеттік стандарттар
9. Сертификаттардың түрі және формалары және сәйкестік белгісі
10. Сәйкестік сертификатын толтыру формалары


Скачать


zharar.kz