Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы

Скачать

Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнеркәсібі саласындағы прогрессивті техника және технология
1 Аралық бақылау

1. Тамақ өнімдері туралы жалпы мағлұматтар. Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы.
2. Субөнімдерді өндіру технологиясы. Олардың құрамы мен тағамдық құндылығы.
3. Сүт және сүттен алынатын тағам өнімдерінің химиялық құрамы мен қасиеттері.
4. Тамақ өнімдерінің органикалық заттары.
5. Балаларға арналған сүт өнімдерінің технологиясы және даму тенденциясы.
6. Балаларға арналған ет өнімдерін өндіру технологиясы.
7. Қышқылды сүт өнімдерінің өндірісі.
8. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі.
9. Макаронды бұйымдарды дайындау технологиясы.
10. Тамақ өнімдерінің тағамдық, биологиялық және энергетикалық құндылығы деген ұғымға түсініктеме беріңіз.


Скачать


zharar.kz