1. Пропионқышқылды бактериялар
2. Пропионқышқылды бактерияларды қолданудың қазіргі заманғы жағдайы және перспективтілігі
3. Пропионқышқылды бактерияларды тағам өндірісінде қолдану
4. Пропионқышқылды бактериялардың физиолого-биохимиялық қасиеттері
5. Пропионқышқылды бактериялармен жүзеге асатын ашу.
6. Сүт қышқылды бактериялар ашытқысы
7. Сүтқышқылды бактериялардың жүйелілік қатары
8. Сүтқышқылды бактериялардың физиологиялық қасиеттері
9. Пропионқышқылды бактериялардың жүйелілік қатары және олардың морфологиялық қасиеттері
10. Пропионқышқылды бактериялардың физиологиялық қасиеттері
11. Сүтқышқылды өнімдерді қалыптастырудағы пропионқышқылды бактериялардың қызметі
12. Сүтқышқылды бактериялардың таза культураларын алу және сүтқышқылды өнімдер өндіру үшін ашытқы жиынтығын құру
13. Сүтқышқылды бактериялардың таза культураларын алудың негізгі этаптары
14. Термофильді сүтқышқылды бактерияларды қолдану арқылы дайындалатын өнімдер
15. Мезофильді сүтқышқылды стрептококтарды қолдану арқылы дайындалатын өнімдер