Екінші рубеждік бақылау сұрақтары:
1. Шошқалардың дене бітімін сымбатын және дене құрылымы
2. Генефондыққа ісері тиген шошқалар қол тұқымы
3. Шошқаларды бонитировкалау
4. Шошқаларды бонитовкалаудың жиынтық ведмостын жасау
5. Шошқа етін өндірудің өнеркәсіптік технологиясы
6. Өнеркәсіптік кешенінің асылтұқымдық фермасын ұйымдастыру
7. Шошқаның дамуын сипаттайтын көрсеткіштер
8. Аталық қабандардың өнімділігі
9. Енесінен айырылған торайларды өсіру кезіндегі өлшемдер технологиясы
10. Енесінен айырылған торайларға арналған жемдеу нормасы және шамамаен алынған рациондары
11. Шошқаларды бордақылау түрлері
12. Шошқаларды тасымалдау ережесі
13. Емшектегі төлдерді торайларды өсіру
14. Енесінен айырылған торайды одан әрі өсіру
15. Асылтұқымдылық таварлы шаруашылықтағы зоотехникалық және асылтұқымдылық есеп